osteopatiacraneal600x400_edited.jpg

osteopatia

Aborda la salut i l'atenció del pacient de manera holística, entenent al cos humà com a una única unitat.

Mitjançant únicament la teràpia manual, es tracta la totalitat de la persona i no únicament els seus símptomes.

S'emfatitza en les interrelacions existents entre l'estructura i la funció i en la capacitat curativa, d'autodefensa i d'autoregulació del propi cos humà.

unnamed.png

osteopatia pediàtrica

El part és un moment crucial. Encara que aparentment tot vagi bé, es poden produir tensions que poden tenir conseqüències a curt, mig i llarg termini. És per això, que es recomana la visita a un osteòpata durant els primers 15 dies de vida.


Si el teu nadó presenta els següents senyals d'alarma, és important que visitis a un osteòpata: nadons irritables, restrenyiment, còlics, problemes de succió, alteració del son, regurgitacions, -itis de repetició, rigidesa o hipotonia general, postura o moviments asimètrics (el nadó gira el cap només cap a un costat)...

osteopatiacraneal600x400_edited.jpg

fisioteràpia

Es basa en l'execució de procediments manuals i instrumentals per abordar les disfuncions de l'estat de salut i restaurar la funció del cos humà.

El moviment complet i funcional és la base del que es considera està sa.

Punción-seca-trapecio.jpg

punció seca

És una tècnica semi invasiva, molt efectiva, que utilitza agulles d'acupuntura pel tractament del síndrome del dolor miofascial.

Mitjançant l´introducció de l'agulla es fa una punció del múscul sobre

la banda tensa on es troba el punt gatell. D'aquesta manera produïm canvis en el teixit muscular o connectiu.

Aquesta tècnica es basa en la dessensibilització de les estructures que es troben susceptibles i així restaurar el seu moviment i induir una resposta ràpida de curació al teixit.