Foto_Article_edited.jpg

Alba Cabezuelo Merino

El meu nom es Alba, soc fisioterapeuta i osteòpata formada també en osteopatia energètica, osteopatia pediàtrica, kinesiologia i punció seca. (Col·legiada 10993).

 

Des de que vaig començar a estudiar fisioteràpia em vaig adonar que freqüentment el símptoma i la malaltia d'una persona són la conseqüència de la seva pròpia història.

 

Així, vaig decidir estudiar osteopatia perquè volia comprendre al pacient en la seva totalitat. Tenir en conta la part física, bioquímica i emocional de la persona, em permet buscar l'origen del problema i no només tractar la part que molesta o que fa mal.

Integro tot el que he après en els meus tractaments i segueixo en constant formació per poder donar el millor de mi a tots els meus pacients. 

Formació

  • Graduada en Fisioteràpia. Escoles Universitàries Gimbernat (adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona), 2009-2013.

 

  • Postgrau en Dolor i disfunció miofascial: Punció seca i tractament conservador. Universitat Internacional de Catalunya, 2014-2015.

 

  • Kinesiología per la Escuela del Concepto Osteopático, 2018.

 

  • CO en Osteopatia per la Escuela del Concepto Osteopático, 2020.

 

  • Postgrau en Osteopatia pediàtrica: Acompanyament osteopàtic del nadó per la Escuela del Concepto Osteopático, 2020-2021.

  • Osteopatia energètica: Alliberació manual dels teixits per resonància energètica integrant les teories de l'energètica Xina i els seus llaços amb l'osteopatia per la Escuela del Concepto Osteopático, 2022.